Tilmeldingen er nu åben for efterårssemestret 2020

I Allāhs navn, Den Mest Nådefulde, Den Særdeles Barmhjertige og fred og velsignelser være med vor Mester Profeten Muhammad ﷺ, hans rene familie og alle hans ædle og trofaste ledsagere.

IslamAkademiet byder velkommen til vores efterårssemester 2020, hvor vi denne gang byder ind til fire kurser.

Vores to nye kurser

Da IslamAkademiet i sommer 2020 lancerede vores længerevarende uddannelsesforløb, der dykker ned i forskellige aspekter af arabiske og islamiske studier, blev de taget vel imod og vi har haft hold af dedikerede studerende, der har gennemført de hidtil udbudte moduler. Derfor fortsætter vi naturligvis med at udbygge uddannelserne.

Grunduddannelse i arabisk grammatik – modul 2

Dybere ind i arabisk grammatik: Syntaks og morfologi – del 1

Det næste modul i Grunduddannelsen i arabisk grammatik har fået titlen: Dybere ind i arabisk grammatik: Syntaks og morfologi – del 1.

I dette kursus gennemgår vi både syntaks og morfologi på baggrund af indholdet i nogle udvalgte værker, herunder al-Naḥw al-Wāḍiḥ, Imdād al-Naḥw, Imdād al-Ṣarf, al-Kawākib al-Durrīyyah ‘ala al-Mutammimah al-Ājurrūmīyyah samt al-Naḥw al-Kabīr.

Vi bygger således videre på modul 1, som gav en grundlæggende introduktion og indblik i primært syntaks (naḥw), hvilket vi i dette modul udvider med yderligere detaljer i gennemgangen af de relevante emner, foruden et større fokus på morfologi (ṣarf). [Klik dig ind og se mere om kurset]

Grunduddannelse i islamisk tilbedelse (Ḥanafī) – modul 2

Den rituelle bøn fra Imam al-Shurunbulālīs Nūr al-Īḍāḥ

Det næste modul i Grunduddannelsen i islamisk tilbedelse (Ḥanafī) har fået titlen: Den rituelle bøn fra Imam al-Shurunbulālīs Nūr al-Īḍāḥ – del 1.

I dette kursus gennemgår vi kapitlet om den rituelle bøn (kitāb al-ṣalāh) fra Imam al-Ḥasan bin ‘Ammār al-Shurunbulālīs (d. 1069 / 1659 EVT) berømte værk Nūr al-Īḍāḥ. Da gennemgangen af kapitlet om bønnen er ret omfattende, er det blevet delt op i to moduler, således at vi i første modul (dvs. dette kursus) vil gennemgå den første halvdel af kapitlet om bønnen, mens vi i modul 2 vil gennemgå den sidste halvdel af kapitlet. Gennemgangen vil være baseret på forfatterens egen kommentar til værket, Marāqī al-Falāḥ.

Værket er en central og vigtig tekst, der studeres verden over som en meget omfattende og detaljeret grundbog om tilbedelseshandlinger iht. Ḥanafī-skolen.

Imam al-Shurunbulālī (Allāh være ham Nådig) var en af sin tids helt store og mest anerkendte jurister fra Ḥanafī-skolen og baserede sit værk på de mest anerkendte standpunkter inden for skolen. [Klik dig ind og se mere om kurset]

Nåede du ikke at være med i sommers? Fortvivl ej! Du kan stadig nå at være med!

Introduktion til arabisk grammatik: al-Ājurrūmīyyah forklaret

For alle dem, der gik glip af muligheden for at tilmelde sig vores intro-kursus til arabisk grammatik: al-Ājurrūmīyyah forklaret, som udgør modul 1 af vores Grunduddannelse i arabisk grammatik, er der godt nyt: Kurset udbydes igen, således at man ved at tilmelde sig får adgang til alt kursusmaterialet i et helt år, med mulighed for at følge undervisningen i sit eget tempo og aflægge eksamen i slutningen af semestret. [Klik dig ind og se mere om kurset]

Den rituelle renhed fra Imam al-Shurunbulālīs Nūr al-Īḍāḥ

På samme måde får alle dem, der gik glip af muligheden for at komme igang med vores Grunduddannelse i islamisk tilbedelse (Ḥanafī), en mulighed for at starte op ved at tilmelde sig det første modul af uddannelsen: Den rituelle renhed fra Imam al-Shurunbulālīs Nūr al-Īḍāḥ. I et helt år vil du få adgang til alt kursusmaterialet og vil kunne følge undervisningen i dit eget tempo via optagede lektioner, quiz-spørgsmål, som du kan teste dig selv med og enkelte andre opgaver. [Klik dig ind og se mere om kurset]

Er du tidligt ude, kan du få en god rabat!

Vores kurser er i forvejen vanvittigt billige, med det indhold og den kvalitet, som vi tilbyder.

Men vi giver alligevel 100 kr. i rabat til alle tilmeldinger inden den 26. september 2020. Så skynd dig ind og tilmeld dig nu, og send gerne anbefalingen videre til familie og venner, der kunne få gavn af IslamAkademiets undervisningstilbud.

Vi ser frem til at byde jer velkommen til vores online undervisningscenter.

Guds fred til dig og dine.

Imran bin Munir Husayn
IslamAkademiet