Privatlivspolitik

1       Hvem er vi

Vores webstedsadresse er islamakademiet.dk. Det er et online akademi, hvor vi tilbyder islamisk undervisning online. På siden har vi også en webshop.

2      Hvilke personlige data vi indsamler

Vi samler en række personlige data på din medlemsprofil, men vi deler aldrig dine oplysninger med andre. Hvis de deles, anonymiseres de altid først, således at de ikke kan spores tilbage til dig.

Vi indsamler til din medlemsprofil, der beholdes tre år frem, siden din sidste aktivitet på hjemmesiden.

 • Navn
 • Adresse
 • E-mail
 • Alder
 • Køn
 • IP-adresse

For brugere som opretter sig på vores websted (om nogen), gemmer vi også den personlige information de giver til deres brugerprofil. Alle brugere kan se, redigere, eller slette deres personlige information til enhver tid (med den undtagelse at de ikke kan ændre deres brugernavn). Webstedets administratorer kan også se og redigere den information.

Til dine køb af kurser, samt i webshoppen, beholder vi oplysningerne herunder, i 5 år frem, da det også nødvendigt i bogføringsøjemed.

 • Navn
 • Adresse
 • E-mail
 • Alder
 • Køn
 • IP-adresse

3      Hvorfor vi indsamler det

For at kunne udstede beviser for kurser, samt evt. ijazah (tilladelse til ar videreformidle islamisk viden) er det nødvendigt at kunne identificere dig. Endvidere er det nødvendigt, for at håndtere din ordre i webshoppen.

4      Kommentarer

Skriver du som besøgende en kommentar på websitet, indsamler vi de data, som vises i kommentarformularen, din IP-adresse og browserens user agent string for, at hjælpe med at opdage spam.

En anonymiseret streng som er oprettet ud fra din e-mailadresse (også kaldet et hash), kan leveres til Gravatar tjenesten for at se om du bruger denne. Gravatar tjenestens privatlivspolitik er tilgængelig her: https://automattic.com/privacy/.

Efter godkendelse af din kommentar, vil dit profilbillede være synligt for offentligheden sammen med din kommentar.

4.1       Medier

Når du uploader billeder til vores hjemmesiden, bør du du undlade at uploade billeder med indlejrede lokalitetsdata (EXIF GPS) inkluderet. Besøgende på webstedet kan downloade og udtrække alle lokalitetsdata fra billeder på webstedet.

4.2      Kontaktformularer

Den type kontaktformularer som vi anvender på hjemmesiden opbevarer ingen data som du sender til os. Kontaktformularens eneste opgave er, at videresende det, som du har sendt til os.

4.3      Indlejret indhold fra andre websteder

Blog indlæg på islamakademiet.dk kan indeholde indlejret indhold f.eks. videoer, billeder, artikler m.v. Indlejret indhold fra andre sider, fungere sådan, at det er som om du befinder dig på den hjemmeside, som indholdet er indlejret fra.

Vi står ikke til ansvar for den type data som de indsamler fra din interaktion med materialet. Dette er normalt kun relevant, hvis du er logget ind på tredje partens hjemmeside.

4.4      Indsamling af data

Vi indsamler via Google Analytics og Google Ads statistikker i anonymiseret form om din adfærd på islamakademiet.dk. Det betyder at de oplysninger der bliver indsamlet ikke kan føres tilbage til dig som person.

Vi indsamler dine data for blandt andet at forbedre islamakademiet.dk, finde eventuelle fejl på hjemmesiden, samt til markedsføringsformål. Under markedsføringsformål hører hovedsageligt  retargeting kampagner, måling af effekt fra diverse markedsføringstiltag, lære af dit besøg på diverse sider, samt hvad der får dig til at klikke væk fra websitet.

4.5      Hvem vi deler dine data med

Vi deler aldrig dine personlige data med tredje part. Skal vi absolut det, anonymisere vi først dine data, så de ikke længere er personfølsomme.

Typisk vil vi internt dele dine data, ved nødvendighed. Det er ikke alle der har adgang til disse.

4.6      Hvor længe vi gemmer dine data

Hvis du skriver en kommentar, så bliver kommentarer og dens metadata bevaret på ubestemt tid. Dette er så vi kan genkende og godkende enhver opfølgende kommentar automatisk i stedet for at have dem i en moderations kø.

4.7      Hvilke rettigheder har du over dine data

Hvis du har en konto på dette websted, eller har skrevet kommentarer, kan du bede om en eksporteret fil med de personlige data vi har liggende om dig, heriblandt alt data, du har givet os. Du kan også bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

4.8      Hvor vi sender dine data

Besøgendes kommentarer kan muligvis blive kontrolleret af en automatisk spam-genkendelse tjeneste.

4.9      Hvordan vi beskytter dine data

Vi har faste retningslinjer internt i virksomheden, der er til for at beskytte dine personlige oplysninger. Vi er opmærksomme på at bruge stærke koder, samt meget påpasselige for, hvem der har adgang til hjemmesidens administration. Vi tager også forbehold for diverse plugins og anvender ikke dem, der strider imod persondataloven.

4.10    Hvilke databrudsprocedurer vi har på plads

Hvis der sker databrud og dine personfølsomme data bliver komprimeret, vil du få besked herom, så snart det er muligt for os. Vi følger Datatilsynets vejledning herom.

4.11     Hvilke tredjeparter vi modtager data fra

Vi modtager data fra de sociale medier vi er på. I øjeblikket modtager vi data fra Facebook. Hvis du har givet Facebook lov, vil vi kunne forbinde din profil på vores hjemmeside. Det er noget du selv vælger eller fravælger.

4.12    Automatiserede profilering vi foretager med brugerdata

Google Analytics udarbejdes der små profiler, der er anonymiseret og kan altså ikke spores tilbage til dig. Disse profiler kan filtreres og hjælper os med at forstå hvilke markedsføringstiltag, vi skal fokusere på, samt hvilke steder på hjemmesiden der kræver mere fokus, fremfor andre.

5      Retten til at klage

Du kan klage via EU-kommissionens klage portal og her er forbrugerklagenævnets side. Hver opmærk på at vi hellere vil løse evt. uenigheder udenom dem og derfor vil vi opfordre dig til at tage kontakt til os på service@islamakademiet.dk.