Vilkår og betingelser

For at gennemføre en bestilling i IslamAkademiets webshop, samt for at deltage i IslamAkademiets kurser, skal du acceptere vores vilkår og betingelser, som er oplistet herunder. Du skal acceptere på check out-siden. Uden din accept vil der ikke ske nogen handel mellem dig og IslamAkademiet.

1       Kurser og online events

1.1        Tilmelding

IslamAkademiet forbeholder sig enhver ret til at acceptere eller afvise din tilmelding, uden at begrunde deres beslutning.

Når en tilmelding er gennemført, kan den ikke ændres til at gælde for et andet kursus eller event.

1.2       Indhold i kurserne

IslamAkademiet forbeholder sig retten til at revidere eller ændre indholdet i alle vores kurser og events uanset om de er igangværende eller afsluttede.

1.3       Afmelding ved udeblivelse

Administrationen forbeholder sig retten til at ophæve din tilmelding og afskrive dig fra ethvert kursus, hvor der er mødepligt, hvis du udebliver fra mindst halvdelen af kursets lektioner, ved et kursus, uden at melde afbud til undervisningsassistenten.

Du vil ikke få refunderet beløbet for kurset.

1.4       Ophavsret

Alt kursusmateriale på IslamAkademiet.dk er beskyttet af ophavsretsloven også kaldet copyright. Du må ikke kopiere det og dele det med andre eller offentliggøre det uden for IslamAkademiets hjemmeside.

Dette omfatter alt det materiale, der hører til vore kurser, uddannelser og events samt alt andet på hjemmesiden. Herunder er blandt andet lektionsoptagelser, skriftligt kursusmateriale, tekster af andre kursusdeltagere og alt andet kursusrelateret indhold på IslamAkademiet.dk.

1.5       Andre deltagere

Du må ikke videregive informationer om andre kursusdeltagere til en tredjepart, uden kursusdeltagerens samtykke.

1.6       Fortrydelsesret

Du har som udgangspunkt 14 dages fortrydelsesret, fra betalingsdato. Din fortrydelsesret bortfalder dog, så snart du har deltaget i en lektion eller haft adgang til kursusmateriale, som kræver at man er tilmeldt kurset.

Din fortrydelsesret for kurset bortfalder så snart du deltager i undervisningen første gang.

1.7       Refundering

Din ret til at få refunderet pengene eller annullere din tilmelding gælder kun, hvis du ikke har deltaget i undervisningen.

Pengene vil enten blive tilbageført til dig med samme betalingløsning, der blev anvendt ved købet eller som bankoverførsel.

1.8       Adgang til konto

Din betaling dækker kun din egen kursusdeltagelse. Du må ikke give andre lov til at få adgang til kursusmaterialet, ved at give dem adgang til din profil eller dele dine login-oplysninger med dem. Dette gælder for alle kurser, udbudt af IslamAkademiet.

Hvis du bryder denne aftale eller ikke overholder vores vilkår og betingelser, forbeholder IslamAkademiet sig retten til at ophæve alle dine tilmeldinger og udelukke dig fra vores hjemmeside, uden at du bliver kompenseret for dette.

2      Webshop

2.1       Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager din bestilling.

Du har som udgangspunkt 14 dages fortrydelsesret, fra betalingsdato. Din fortrydelsesret bortfalder dog, hvis varen er blevet taget i brug eller dens værdi er blevet forringet, således at den ikke kan sælges til nypris.

Din fortrydelsesret for kurset bortfalder dog så snart du deltager i undervisningen første gang.

Læs mere på siden om vores returpolitik.

2.2      Fragt

Når du laver en bestilling i vores webshop, vælger du selv fragtmetoden, ud fra de fragtmetoder som vi tilbyder. Dem kan du altid se på check-out siden.

2.2.1      Risiko

Brev: Vælger du fragtmetoden brev, overgår alle risiko til dig, så snart vi har afsendt din bestilling.

Pakke med tracking-nummer: Bestiller du som pakke, overgår al risikoen til dig, så snart ud har fået pakken udleveret eller personen der har lov til at tage imod din pakke, får den udleveret.

2.2.2      Fragtpriser

Fragtpriser ændres løbende. De vil dog altid fremgå på check-out siden, inden du betaler.

2.2.3      Forsendelse af ordre

Vi sender din ordre i løbet af 3-4 arbejdsdage. Hvor lang tid de forskellige fragtmetoder tager, det vil altid fremgå på check-out siden.

2.3      Pakning af ordre

Vi pakker alle ordrer med omhu, dog kan der altid ske fejl. Modtager du en pakke med en forkert bestilling eller mangler, så kontakt os med det samme på service@islamakademiet.dk.

3      Samlede betingelser for kurser og webshoppen

4      Rabatkoder

Hvis du har en rabatkode til IslamAkademiet.dk, skal du skrive den i rabatkodefeltet på check-out siden.

Alle rabatkoder har forskellige udløbsdatoer.

5      Priser

Alle priser på vores hjemmeside er inklusive moms på 25%.

6      Ophavsret

Alt materiale på IslamAkademiet.dk er beskyttet af ophavsretsloven. Blandt andet er der tale om billeder, videoer, tekster og bannere.

Du må ikke kopiere det og offentliggøre det nogen steder.

7      Betalingsløsninger

Vi tilbyder forskellige betalingsmuligheder. Du kan til enhver tid se de gældende muligheder på check-out siden.

Lige nu kan du betale med bankoverførsel og kreditkort.

Alle vores betalingsmuligheder er sikrede efter gældende standarder.

8      Ved uenigheder

Opstår der uenighed mellem dig og IslamAkademiet og der af en grund ikke kan opnås en løsning, vil den danske lovgivning til enhver tid være gældende.  

9      Ændringer i aftalen

Vi, IslamAkademiet forbeholder os retten til at ændre vores politikker, samt betingelser, såfremt behovet opstår.

Vi forbeholder os retten til at afvise en bestilling gennem webshoppen, samt på kursusbetaling, ved tryk- og stavefejl. Du vil blive gjort opmærksom på dette.

10    Klage

Selvom vi ikke støtter klageportalen, skal vi angive den. Vi vil nemlig hellere selv hjælpe dig med problemet, da det går meget hurtigere.

Her er EU-kommissionens klageportal og her er forbrugerklagenævnets side.

Disse vilkår og betingelser er gældende fra den d. 24. november 2019 og er senest opdateret den 30. marts 2020.

Har du spørgsmål så kontant os på service@islamakademiet.dk