Forberedelse til mawlid-natten, 2021

Om morgenen den 12. rabi’ al-awwal, kort tid før daggry, i det år, der er kendt som elefantens år, ankom Profeten Muhammad ﷺ til denne verden. Denne dato er svarende til dagen i morgen, den 19. oktober 2021.

Allah ﷻ har i Koranen påbudt de troende, at udtrykke fryd og taknemmelighed over Hans velsignelser, og hvilken velsignelse kunne være større end at Barmhjertighedens Profet ﷺ ankom til jorden?

Igennem århundreder har muslimer verden over erkendt behovet for at styrke vores bånd til Allahs Sendebud ﷺ, og i en verden fyldt med distraherende og flygtige fornøjelser, har vi et stigende behov for at fordybe os i og reflektere over ikke blot meningen med vores liv, men meningen med hele vores eksistens og vores forhold til vores Skaber; og midlet, der danner grundlaget for vores forhold til Skaberen, er Allahs Elskede Sendebud og vores Mester, Profeten Muhammad ﷺ.

Men hvordan kan man udtrykke glæde og fryd over Profetens ﷺ ankomst?

Hvad kan man gøre for at styrke sit bånd til ham ﷺ?

Hvad kan vi give videre til vores børn omkring denne helt særlige og velsignede nat og dag, som vi går i møde?

Få svar på disse og andre spørgsmål i IslamAkademiets online mini-seminar om forberedelsen til Mawlid al-Nabi ﷺ.

Vi går live fra kl. kl. 21:15 og vil over en time og en halv gennemgå de lærdes refleksioner og anbefalinger ift. den velsignede Mawlid og besvare spørgsmål fra deltagerne.

Deltagelse er gratis og kræver ingen tilmelding – der er dog begrænsede pladser.

[Eventet er afholdt og afsluttet den 18.10.2021]