fbpx
Home Events - IslamAkademiet Online seminar: Sundhed og Ramadan-måneden

Online seminar: Sundhed og Ramadan-måneden

IslamAkademiet inviterer til seminar om Sundhed og Ramadan-måneden.

Formålet med seminaret er at belyse de problemstillinger, de fleste kan opleve i Ramadan-måneden. Det kan være alt fra sygdom, fritagelse fra fasten og et ønske om forståelse for hvordan fasten gavner ens krop, med opmærksomhed omkring øget eller lavere indtag af føde (kalorier). Derudover er der i år også fokus på fasten under den nuværende krisesituation på grund af Coronavirus-udbruddet

Der er desuden en unik mulighed for de deltagende til at få svar iht. deres helbredsmæssige problemstillinger mht. dispensation mm. hvor Mufti Imran bin Munir Hussain (må Allah bevare ham) vil være til stede og i samråd med læge Faisal Mohammad Amin, vil kunne besvare spørgsmålene i lyset af medicinsk viden. Bemærk dog, at det kun er spørgsmål mht. sygdom og faste, der vil blive besvaret og ikke andre slags spørgsmål relateret til reglerne for fasten, da disse dækkes af et senere seminar.

Skabelon for at stille helbredsmæssige spørgsmål er:

xx-årig mand/kvinde lider af sygdom xx og har lidt af den igennem xx år. Symptomer er xx. Medicinliste (uden personfølsomme oplysninger) sendes med. Dernæst kan man stille det spørgsmål, man ønsker at få svar på ift. ens egen konkrete helbredsmæssige situation.

Seminaret afholdes af Speciallæge i neurologi Faisal Mohammad Amin, hvor Mufti Imran bin Munir Husayn vil være til rådighed også.

Dato og tid: Lørdag d. 4. april 2020, kl. 19.00-22.00

Tilmelding er nødvendig og der er et begrænset antal pladser. Vi beder venligst om at man husker at annullere sin tilmelding, såfremt man er forhindret i at deltage, for at lade at en anden få gavn af pladsen.

 

BEMÆRK: Dette er det første ud af de tre seminarer, der er annonceret i forbindelse med forberedelse til Ramadan-måneden. Tilmelding til de øvrige to seminarer foregår særskilt når de annonceres.

The event is finished.

The Tilmeld nu ticket sales has ended!

Dato

04 apr 2020
Expired!

Tidspunkt

19:00 - 22:00

Pris

Gratis

Oplægsholder

  • Speciallæge i neurologi Faisal Mohammad Amin
    Speciallæge i neurologi Faisal Mohammad Amin
    Speciallæge i neurologi

    Faisal Mohammad Amin er speciallæge i Neurologi, ph.d. og klinisk lektor ved Københavns Universitet. Han er desuden seniorforsker i hovedpinesygdomme ved Dansk Hovedpinecenter, hvor han har arbejdet siden 2009.

    Endvidere har han undervist i hovedpine ved diverse universiteter, hospitaler og møder nationalt som internationalt.

Nyhedsbrev