fbpx
Home Events - IslamAkademiet Online seminar: Ændring af vaner

Online seminar: Ændring af vaner

IslamAkademiet inviterer til online seminar om hvordan man kan få succes med at ændre sine (dårlige) vaner.

Utallige gange prøver man at ændre vaner for enten at falde tilbage på de gamle og/eller stoppe midtvejs. Hermed en mulighed for at forstå basal psykologi når det kommer til at ændre vaner og ikke mindst få nogle nyttige værktøjer til at implementere i hverdagen.

IslamAkademiet afholder dette seminar i samarbejde med Āfiyah, hvor oplægsholderen har anbefalet, at det er vigtigt at man forud for seminaret har reflekteret over, hvilke vaner man ønsker at ændre. Husk desuden at have en kuvert og et stykke papir klar før seminaret går i gang.

Som ekstra service tilbydes 3 gratis sessioner (før, under og efter Ramadan – bestemte dage) á 30 min varighed via Skype for at hjælpe med at komme i gang med at ændre vaner og ikke mindst hjælpe til at vedligeholde den gode vane, man har erhvervet. Det er vigtigt at påpege, at det er kun de aktive deltagende på dagen, som vil få mulighed for at benytte sig af tilbuddet. Nærmere information vil blive givet på dagen.

Seminaret afholdes af Speciallæge i psykiatri Abidah Ashraf.

Lørdag d. 11. april 2020, kl. 19.00-22.00.

Tilmelding er nødvendig og der er et begrænset antal pladser. Vi beder venligst om at man husker at annullere sin tilmelding, såfremt man er forhindret i at deltage, for at lade at en anden få gavn af pladsen.

BEMÆRK: Dette er det andet ud af de tre seminarer, der er annonceret i forbindelse med forberedelse til Ramadan-måneden. Tilmelding til de øvrige to seminarer foregår særskilt når de annonceres.

The event is finished.

Dato

11 apr 2020
Expired!

Tidspunkt

19:00 - 22:00

Pris

Gratis

Oplægsholder

 • Speciallæge i Psykiatri Abidah Ashraf
  Speciallæge i Psykiatri Abidah Ashraf
  Overlæge i Psykiatri

  Abidah Ashraf er uddannet læge og har specialiseret sig i faget psykiatri. Til daglig arbejder hun på et psykiatrisk hospital som afsnitsledende overlæge i København.

  Sideløbende med dette har hun sit eget firma ’Āfiyah, hvor der tilbydes islamisk psykoterapeutisk behandling til muslimske såvel som ikke-muslimske klienter. Desuden holder hun oplæg med henblik på at belyse de psykiatriske problemstillinger specielt blandt de etniske minoriteter. Derudover underviser hun hvert semester fysioterapeutstuderende i faget ”psykiatri” på University College of Lillebælt (UCL).

  Gennem flere år har hun studeret islam i forskellige læringsmiljøer herunder hos Mufti Imran bin Munir Husayn (leder af IslamAkademiet) i klassiske værker og islamiske videnskaber. Derudover har hun blandt andet også fået undervisning af Mufti Tariq Muhammad Amin (leder af JMS-center) i spirituelle og en række andre områder. Herudover har hun også studeret under Shaykh Muhammad Zaheer Butt, tidl. Imam fra al-Masjid al-Jami‘ al-Madani, København.

  Aktuelt er hun i gang med Shahadat al-‘Aliyyah (svarende til BA i islamisk studier) hos JMS-centeret i Danmark og er en del af IslamAkademiets stab.

Nyhedsbrev