fbpx
Home Events Online seminar: Fiqh om fasten & De indre dimensioner af fasten | 2021

Online seminar: Fiqh om fasten & De indre dimensioner af fasten | 2021

IslamAkademiet inviterer til online seminar om reglerne for fasten og de spirituelle dimensioner i forbindelse med fasten.

Har du styr på reglerne omkring fasten? Sidder du inde med en masse spørgsmål herom? Hvad med de spirituelle dimensioner af fasten? Hvordan får du mest muligt udbytte af årets Ramadan-måned og fastens spirituelle aspekter? Få svar på alt det og mere til når Mufti Imran bin Munir Husayn går i dybden med disse essentielle emner.

Inden for islam lægges der stor vægt på, at muslimer tilegner sig viden og forståelse for de grundlæggende elementer i deres religion, især ift. den praksis, som er relevant og pålagt for dem, at udføre. Alligevel er der mange folk, der enten glemmer eller forsømmer at tilegne sig viden om helt grundlæggende aspekter af islam og risikerer dermed i værste fald at gøre deres praksis ugyldig.

Men islamisk tilbedelse er ikke blot meningstomme ritualer, der skal udføres blindt og mekanisk, men har i virkeligheden en dybere og altafgørende indre dimension og virkelighed.

Følg med når Mufti Imran bin Munir Husayn (må Allah bevare ham) kaster lys over både de ydre og indre dimensioner af fasten i den endelige forberedelse til den hellige Ramadan-måned.

Dato og tid: Lørdag d. 03. april 2020, kl. 21.00-23.00.

Tilmelding er nødvendig og der er et begrænset antal pladser. Vi beder venligst om at man husker at annullere sin tilmelding, såfremt man er forhindret i at deltage, for at lade at en anden få gavn af pladsen.

BEMÆRK: Dette er det tredje ud af de tre seminarer, der er annonceret i forbindelse med forberedelse til Ramadan-måneden. Tilmelding til de øvrige to seminarer foregår særskilt når de annonceres.

The event is finished.

The Tilmeld nu ticket sales has ended!

Kommende online events

No event found!

Visdomsord

Kurv

Nyhedsbrev

Kurv

Lærdom

Lærdom

Kurv

Lærdom

Comments 1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *