Home Events Online seminar: Fiqh om fasten & De indre dimensioner af fasten

Online seminar: Fiqh om fasten & De indre dimensioner af fasten

IslamAkademiet inviterer til online seminar om reglerne for fasten og de spirituelle dimensioner i forbindelse med fasten.

Har du styr på reglerne omkring fasten? Sidder du inde med en masse spørgsmål herom? Hvad med de spirituelle dimensioner af fasten? Hvordan får du mest muligt udbytte af årets Ramadan-måned og fastens spirituelle aspekter? Få svar på alt det og mere til når Mufti Imran bin Munir Husayn og Mufti Tariq Muhammad Amin går i dybden med disse essentielle emner.

Inden for islam lægges der stor vægt på, at muslimer tilegner sig viden og forståelse for de grundlæggende elementer i deres religion, især ift. den praksis, som er relevant og pålagt for dem, at udføre. Alligevel er der mange folk, der enten glemmer eller forsømmer at tilegne sig viden om helt grundlæggende aspekter af islam og risikerer dermed i værste fald at gøre deres praksis ugyldig.

Men islamisk tilbedelse er ikke blot meningstomme ritualer, der skal udføres blindt og mekanisk, men har i virkeligheden en dybere og altafgørende indre dimension og virkelighed.

Følg med når Mufti Imran bin Munir Husayn og Mufti Tariq Muhammad Amin (må Allah bevare dem) kaster lys over både de ydre og indre dimensioner af fasten i den endelige forberedelse til den hellige Ramadan-måned.

Dato og tid: Lørdag d. 18. april 2020, kl. 19.00-23.00.

Tilmelding er nødvendig og der er et begrænset antal pladser. Vi beder venligst om at man husker at annullere sin tilmelding, såfremt man er forhindret i at deltage, for at lade at en anden få gavn af pladsen.

BEMÆRK: Dette er det tredje ud af de tre seminarer, der er annonceret i forbindelse med forberedelse til Ramadan-måneden. Tilmelding til de øvrige to seminarer foregår særskilt når de annonceres.

Date

18 apr 2020

Time

19:00 - 23:00

Local Time

 • Timezone: America/New_York
 • Date: 18 apr 2020
 • Time: 13:00 - 17:00

Pris

Gratis
Kategorier

Organizer

IslamAkademiet
Email
event@islamakademiet.dk
Website
https://islamakademiet.dk

Oplægsholdere

 • Mufti Imran bin Munir Husayn
  Mufti Imran bin Munir Husayn
  Leder af IslamAkademiet

  Mufti Imran bin Munir Husayn er en uddannet dansk-muslimsk lærd, som er opvokset i København og som igennem mere end et årti har beskæftiget sig med islamiske studier og har undervist børn og unge siden 2005.

  Han er kendt af mange i Danmark som en særdeles aktiv islamisk intellektuel, som foruden at undervise en generation af unge muslimske imamer og lærde, holder sig beskæftiget med at forfatte og oversætte islamisk faglitteratur.

  Mufti Imran bin Munir Husayn har en kandidatgrad i islamiske studier fra Københavns Universitet og har en bachelor i arabisk-retorik. Han har sideløbende gennemført det islamiske dars al-nizami-studium og har endvidere afsluttet sin specialisering inden for islamisk jura (takhassus fi al-ifta’) i 2016 og opnået autorisation som en retslærd (mufti) med tilladelse (ijazah) til formelt at besvare spørgsmål relateret til islam.

 • Mufti Tariq Muhammad Amin
  Mufti Tariq Muhammad Amin
  Leder af JMS-center

  Mufti Tariq Muhammad Amin Saifi er en uddannet dansk muslimsk lærd, som er opvokset i Danmark og som igennem mere end et årti har beskæftiget sig med islamiske studier og har undervist unge i hele Danmark. Han er en særdeles kendt og anerkendt personlighed og som en aktiv intellektuel, som foruden at undervise en generation af unge muslimske imamer og lærde, holder sig beskæftiget med at vejlede dem inden for islamisk spiritualitet.

  Mufti Tariq Muhammad Amin har gennemført det islamiske dars al-nizami-studium og har endvidere afsluttet sin specialisering inden for islamisk jura (takhassus fi al-ifta’) i 2016 og opnået autorisation som en retslærd (mufti) med tilladelse (ijazah) til formelt at besvare spørgsmål relateret til islam.

QR Code

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *