Ramadan-seminar: Koranen som fundament
Ramadan-måneden er en særdeles velsignet, hellig og gavmild tid, hvor dørene for Allahs Nåde og Barmhjertighed er åbne og hvor enhver troende har en åben invitation til at søge Allahs nærhed og tilgivelse igennem tilbedelse, refleksion og fordybelse.
Allāh ﷻ angav i Koranen:
»Ramadan-måneden, hvori Koranen blev nedsendt som retledning for folk, vejledning og kriteriet… «
(al-Baqarah, 2:185).
I anledning af og i ære for den hellige Ramadan-måned og Koranen inviterer IslamAkademiet til en online serie af seminarer om Koranen.
Det første seminar afholdes under titlen: »Koranen som fundament« og vil søge at besvare spørgsmål som: Hvorfor er Koranen så vigtig for muslimer? Hvad vil det sige, at den udgør fundamentet for den troendes forhold til Alllāh ﷻ?
Følg med når Mufti Imran bin Munir Husayn afholder et spændende oplæg om Koranen som fundament.
Dato og tid: Lørdag den 25. april 2020 kl. 15:00 – 17:00.
Tilmelding er nødvendig og der er et begrænset antal pladser. Vi beder venligst om at man husker at annullere sin tilmelding, såfremt man er forhindret i at deltage, for at lade at en anden få gavn af pladsen.
BEMÆRK: Dette er det første ud af de fem seminarer, der er annonceret i forbindelse med Ramadan-måneden. Tilmelding til de øvrige seminarer foregår særskilt.
Oplægsholder
-
Mufti Imran bin Munir HusaynLeder af IslamAkademiet
Mufti Imran bin Munir Husayn er en uddannet dansk-muslimsk lærd, som er opvokset i København og som igennem mere end et årti har beskæftiget sig med islamiske studier og har undervist børn og unge siden 2005.
Han er kendt af mange i Danmark som en særdeles aktiv islamisk intellektuel, som foruden at undervise en generation af unge muslimske imamer og lærde, holder sig beskæftiget med at forfatte og oversætte islamisk faglitteratur.
Mufti Imran bin Munir Husayn har en kandidatgrad i islamiske studier fra Københavns Universitet og har en bachelor i arabisk-retorik. Han har sideløbende gennemført det islamiske dars al-nizami-studium og har endvidere afsluttet sin specialisering inden for islamisk jura (takhassus fi al-ifta’) i 2016 og opnået autorisation som en retslærd (mufti) med tilladelse (ijazah) til formelt at besvare spørgsmål relateret til islam.