fbpx
Home Events - IslamAkademiet Ramadan-seminar: Koranens historiske kontekst

Ramadan-seminar: Koranens historiske kontekst

Ramadan-måneden er en særdeles velsignet, hellig og gavmild tid, hvor dørene for Allahs Nåde og Barmhjertighed er åbne og hvor enhver troende har en åben invitation til at søge Allahs nærhed og tilgivelse igennem tilbedelse, refleksion og fordybelse.

Allāh ﷻ angav i Koranen:

»Ramadan-måneden, hvori Koranen blev nedsendt som retledning for folk, vejledning og kriteriet… «

(al-Baqarah, 2:185).

I anledning af og i ære for den hellige Ramadan-måned og Koranen inviterer IslamAkademiet til en online serie af seminarer om Koranen.

Det femte seminar afholdes under titlen: »Koranens historiske kontekst« og vil søge at belyse den historiske kontekst omkring Koranens åbenbaring med fokus på Profeten Muḥammad ﷺ, hans liv, og hans karakter.

Følg med når Mufti Imran bin Munir Husayn afholder et spændende oplæg om Koranens historiske kontekst.

Dato og tid: Lørdag den 23. maj 2020 kl. 15:00 – 17:00.

Tilmelding er nødvendig og der er et begrænset antal pladser. Vi beder venligst om at man husker at annullere sin tilmelding, såfremt man er forhindret i at deltage, for at lade at en anden få gavn af pladsen.

BEMÆRK: Dette er det femte og sidste ud af de fem seminarer, der er annonceret i forbindelse med Ramadan-måneden. Tilmelding til de øvrige seminarer foregår særskilt.

The event is finished.

Dato

23 maj 2020
Expired!

Tidspunkt

15:00 - 17:00

Pris

Gratis

Oplægsholder

 • Mufti Imran bin Munir Husayn
  Mufti Imran bin Munir Husayn
  Leder af IslamAkademiet

  Mufti Imran bin Munir Husayn er en uddannet dansk-muslimsk lærd, som er opvokset i København og som igennem mere end et årti har beskæftiget sig med islamiske studier og har undervist børn og unge siden 2005.

  Han er kendt af mange i Danmark som en særdeles aktiv islamisk intellektuel, som foruden at undervise en generation af unge muslimske imamer og lærde, holder sig beskæftiget med at forfatte og oversætte islamisk faglitteratur.

  Mufti Imran bin Munir Husayn har en kandidatgrad i islamiske studier fra Københavns Universitet og har en bachelor i arabisk-retorik. Han har sideløbende gennemført det islamiske dars al-nizami-studium og har endvidere afsluttet sin specialisering inden for islamisk jura (takhassus fi al-ifta’) i 2016 og opnået autorisation som en retslærd (mufti) med tilladelse (ijazah) til formelt at besvare spørgsmål relateret til islam.

Nyhedsbrev