Nalayn sekskantet lanterne

kr. 249,95

En elegant og dekorativ lanterne i sekskantet udgave, udformet med seks stående nalayn-symboler med et fladt bundstykke og topstykke.

Varenummer (SKU): ns002 Kategori: Tags: , , , , ,

Beskrivelse

En elegant og dekorativ lanterne i sekskantet udgave, udformet med seks stående nalayn-symboler med et fladt bund- og topstykke.

Lanternen er behandlet med linolie, der er fremstillet af hørplantens olieholdige frø. Den type hørolie, vi har anvendt, er håndlavet og 100 % naturlig, dvs. fri for plastik og kemikalier.

Produktet er fremstillet af kvalitetskrydsfinér, certificeret af FSC Stewardship Council, den globale mærkningsordning til træ- og papirproduktion.

Hvert enkelt produkt består af et stykke unikt og naturligt træ og maling, og derfor kan de enkelte produkter udvise variation.

Vi anbefaler at produktet bruges sammen med LED-bloklys.

Anvendelse af levende lys bør ske med stor forsigtighed, så lyset placeres i midten af bundstykket eller længst væk fra lysestage-væggen, for at sikre mod brandskader. Vi fraråder kraftigt, at man stiller levende lys op ad lysestagevæggen – hvilket kan medføre at der udvikles varme og i værste fald brand.

Det anbefales at produktet holdes uden for rækkevidde af småbørn, især hvis der anvendes levende lys.

Alle designs og billeder på hjemmesiden er underlagt copyright. Disse må hverken kopieres og/eller reproduceres uden IslamAkademiets tilladelse.

Billeder må gerne deles på de sociale medier såfremt IslamAkademiets ejerskab fremgår tydeligt.

Vi tager forbehold for tastefejl.