Ramadan seminarer 2018 – Første seminar: Koranens måned

w

I Guds navn, Den Mest Nådefulde, Den Særdeles Barmhjertige

Velsignelser og fred være med Profeten Muhammad ,

Hans familie samt alle hans ledsagere.

I samarbejde med JMS Center livestreamer IslamAkademiet et seminar med titlen »Koranens måned«, der afholdes af Mufti Tariq Muhammad Amin Saifi på lørdag den 19. maj 2018, kl. 15 – 19.

Mufti Tariq Muhammad Amin Saifi

Mufti Tariq Muhammad Amin Saifi er en uddannet dansk muslimsk lærd, som er opvokset i Danmark og som igennem mere end et årti har beskæftiget sig med islamiske studier og har undervist unge i hele Danmark. Han er en særdeles kendt og anerkendt personlighed og som en aktiv intellektuel, som foruden at undervise en generation af unge muslimske imamer og lærde, holder sig beskæftiget med at vejlede dem inden for islamisk spiritualitet.

Mufti Tariq Muhammad Amin har gennemført det islamiske dars al-nizami-studium og har endvidere afsluttet sin specialisering inden for islamisk jura (takhassus fi al-ifta’) i 2016 og opnået autorisation som en retslærd (mufti) med tilladelse (ijazah) til formelt at besvare spørgsmål relateret til islam.

Seminaret: Koranens måned

Seminarets omdrejningspunkt bliver udvalgte vers fra Koranen, der giver indblik i dens vejledning, visdom, historie og mirakuløse natur.

 

Skriv et svar