Ramadan seminarer 2018: Fjerde seminar: De dødes hverdag

w

I Guds navn, Den Mest Nådefulde, Den Særdeles Barmhjertige

Velsignelser og fred være med Profeten Muhammad ,

Hans familie samt alle hans ledsagere.

I samarbejde med JMS Center livestreamer IslamAkademiet det fjerde og sidste af årets Ramadan-seminarer, denne gang med titlen »De dødes hverdag«, der afholdes af Mufti Tariq Muhammad Amin Saifi.

Seminaret: De dødes hverdag

Seminaret giver indblik i livet efter døden iht. islamisk teologi, og kommer blandt andet ind på hvad der sker med sjælen når et menneske dør samt hvordan eksistensen fortsætter på et andet plan i mellemstadiet (barzakh) indtil dommedag. Hvad laver de døde og hvad sker der med dem? Hvad oplever de? Følg seminaret for et indblik i de dødes hverdag.

Mufti Tariq Muhammad Amin Saifi

Mufti Tariq Muhammad Amin Saifi er en uddannet dansk muslimsk lærd, som er opvokset i Danmark og som igennem mere end et årti har beskæftiget sig med islamiske studier og har undervist unge i hele Danmark. Han er en særdeles kendt og anerkendt personlighed og som en aktiv intellektuel, som foruden at undervise en generation af unge muslimske imamer og lærde, holder sig beskæftiget med at vejlede dem inden for islamisk spiritualitet.

Mufti Tariq Muhammad Amin har gennemført det islamiske dars al-nizami-studium og har endvidere afsluttet sin specialisering inden for islamisk jura (takhassus fi al-ifta’) i 2016 og opnået autorisation som en retslærd (mufti) med tilladelse (ijazah) til formelt at besvare spørgsmål relateret til islam.

Deltagelse

Seminaret afholdes på lørdag den 9. juni 2018, fra kl. 15 – 19 hos JMS Center (H. J. Holst vej 28, 2600 Rødovre) og livestreames af IslamAkademiet via vores side. Tilmelding er ikke nødvendig, men der er begrænsede pladser.

Klik på nedenstående link for at deltage i seminaret live, når det bliver sendt. Bemærk, at du vil blive sat i ‘venteværelse’ indtil seminaret begynder.

Skriv et svar