Handelsbetingelser

8. juni 2017

IslamAkademiet

Kobbelvænget 37, 2. th
2700 Brønshøj

CVR: 33905122

Danske Bank

Reg.nr.: 3186

Konto-nummer: 11011837

01. Aftalens parter

“Køber” anvendes om den fysiske person, som hovedsageligt handler uden for sit erhverv, og som ved afgivelse af en bestilling til IslamAkademiet.dk afgiver et tilbud om køb og levering af bestemte varer.

“IslamAkademiet.dk” anvendes i det følgende både om den fysiske eller juridiske person, som ved ordrebekræftelse accepterer købers bestilling og sælger de bestilte varer eller ydelser, og om den hjemmeside hvorfra varer præsenteres og bestilles.

02. Produktinformation

Vi beskriver altid vores produkters væsentlige egenskaber. Ønsker du svar på et spørgsmål omkring vores produkter eller produktinformation er du naturligvis velkommen til at kontakte vores kundeservice på via vores kontaktformular.

03. Priser

Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Der kan derfor forekomme prisændringer.
Alle angivne priser er inklusive 25% moms. Levering med Post Danmark til private er pr. august 2016 ikke længere momsfrit og fragtpriserne hertil er nu angivet med moms.

04. Bestilling

Præsentation af varer sammen med en pris på IslamAkademiet.dk er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre tilbud.
Købers bestilling af varer fra IslamAkademiet.dk udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til IslamAkademiet.dk om at købe varen på de oplyste vilkår.
En bindende aftale mellem Køber og IslamAkademiet.dk indgås først, når IslamAkademiet.dk ved en ordrebekræftelse accepterer det af køber afgivne tilbud.

05. Betaling

De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til vores indløser (Clearhouse) i krypteret form (SSL) som det kun er dig og Clearhouse der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet først fra din konto når varen afgår fra IslamAkademiet.dk.

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:

Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til køber.

06. Reklamation

IslamAkademiet.dk yder ifølge købeloven 24 måneders reklamationsret fra fakturadato på fabrikations- og materialefejl (mangler). Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Eventuel reklamation over mangler på leverede produkter skal efter køber har eller burde have opdaget manglen ske til IslamAkademiet.dk inden for rimelig tid. Ellers mister køber sin ret til at påberåbe sig manglen.

Fakturaen skal fremvises til IslamAkademiet.dk i forbindelse med anvendelse af reklamationsretten.

Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består.

IslamAkademiet.dk refunderer ligeledes rimelige fragtomkostninger såfremt, der er tale om en berettiget reklamation.

Reklamationer bedes sendt til:
IslamAkademiet.dk, Kobbelvænget 37, 2.th, 2700 Brønshøj, Att: Reklamation

Du bedes vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet sammen med fakturaen. Ved at bruge vores online RMA formular vil behandlingstiden for reklamationen formindskes, men dette er ikke et krav.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelsen, således at vi kan returnere dine fragtomkostninger.

07. Ansvarsfraskrivelse og garanti

IslamAkademiet.dk har gjort det nemt for dig at få relevant information på andre websites igennem links. Disse websites er uden for IslamAkademiet.dk’s kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider.

Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem køber og IslamAkademiet.dk.

Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes købers handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for IslamAkademiet.dk’s kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.

08. Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler fysiske varer på IslamAkademiet.dk. Fortrydelsen løber fra den dag, du har modtaget varen.

Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i væsentlig samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Ved returnering bedes du bruge Post Danmark – ikke alternative pakke distributører. Da det gør det muligt at spore varen hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Du bør sende varen forsvarligt emballeret – sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris. Vi anbefaler at du sender varen retur som forsigtig pakke med Post Danmark.

Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg til private – de gælder ikke for varer solgt til virksomheder.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
IslamAkademiet.dk, Kobbelvænget 37, 2.th, 2700 Brønshøj, Att: Returvarer

Når du vil gøre din fortrydelsesret gældende, så husk at angive dette i din meddelelse, og angiv herudover følgende oplysninger:
– Ordrenummer
– Varenummer
– Modtagelsesdato
– Dit fulde navn
– Din fulde adresse
– Dato
– Underskrift

Du skal herudover vedlægge en kopi af enten ordrebekræftelsen eller fakturaen for dit køb. Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage.

Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage varen.

Du får naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. Beløbet bliver tilbageført til det anvendte betalingskort, så snart vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Dermed er omkostningen for fortrydelsen kun portoen for at sende varen tilbage til os. Vi tager ikke imod varer, der sendes UFRANCO eller på efterkrav.

Køber skal selv afholde returneringsomkostningerne forbundet med anvendelsen af fortrydelsesretten.

Fortrydelsesretten for digitale ydelser og produkter (e-bøger, online-kurser) bortfalder ved åbning af eller adgang til materialet.

09. Vilkår og betingelser for IslamAkademiets kurser

Se: Vilkår og betingelser for IslamAkademiets online kurser og uddannelser.

10. Levering

Med mindre andet er angivet for den enkelte vare er forventet leveringstid inden for 10 hverdage.

Vi leverer med den valgte transportør. Fragtprisen følger transportørens betingelser og vi tillægger ikke yderligere leveringsomkostninger, undtaget enkelte varer som kræver ekstra leveringsomkostninger. Fragtprisen for hver enkel ordre vil fremgå ved købet.

Hos vores transportører kan du naturligvis følge din pakke ved hjælp af et “track and trace” nummer. Denne funktion benyttes dog ikke ved brevforsendelser.

Adgang til digitale varer og ydelser (fx adgang til kurser, e-bøger) fremsendes til din e-mail eller kan tilgås via din login på IslamAkademiets side straks efter din ordre er godkendt.

11. Persondatapolitik

For at du kan indgå en handelsaftale med IslamAkademiet.dk, har vi brug for følgende oplysninger:
– Navn
– Adresse
– Mobilnummer
– E-mail-adresse

Ved indskrivning hos IslamAkademiets online kurser eller uddannelser påkræves endvidere følgende oplysninger:
– Adgangskode
– Fødselsdato
– Tro
– Teologisk skole
– Lovskole

Herudover er der frivillige felter, som man valgfrit kan udfylde:
– Kort præsentation
– Link til Facebook-profil

Vi foretager registreringen af dine oplysninger med det formål, at kunne tilbyde dig vore services.

Personoplysningerne registreres hos IslamAkademiet.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Vi forsøger at beskytte dine kundeoplysninger, og transmitterer ikke kundeoplysninger til andre parter, ud over ved en sikker forbindelse, når vi gennemfører dit køb hos vores betalingsserver. Oplysninger afgivet til IslamAkademiet.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til en tredjepart, og vi registrerer ingen personfølsommeoplysninger. Som registreret hos IslamAkademiet.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til IslamAkademiet.dk via email info@islamakademiet.dk

På IslamAkademiet.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer; hvordan du gør det, afhænger af din browser.

Vi bruger en logstatistik på IslamAkademiet.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere IslamAkademiet.dk

12. Tekniske krav

For at kunne deltage i eller gøre brug af IslamAkademiets online kurser og tjenester påkræves en computer med adgang til Internet, understøttelse af HTML5 samt mulighed for at afspille filer i MP4-format.

Foruden en maskines OS (operativsystem) er alle de øvrige tjenester, services og applikationer der er påkrævet til at kunne deltage i IslamAkademiets kurser helt gratis.

Vi anbefaler at man bruger den seneste version af Chrome eller Firefox.

13. Betaling

IslamAkademiet modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, Mastercard, MobilePay samt direkte bankoverførsel. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms, medmindre andet er angivet.

IslamAkademiet bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at dine informationer er beskyttet når du gennemfører et køb hos os.

14. Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@islamakademiet.dk

15. Yderligere links

PBS – Pengeinstitutternes Betalings Service

FDIH / Forbrugerrådet

Forbrugerstyrelsen

Forbrugerstyrelsen – med karakterbog over onlinebutikker

Forbrugerrådet

Forbrugerinformation

16. Forbehold for ændringer

IslamAkademiet.dk forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og handelsbetingelser, der gælder for denne webside. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

Senest opdateret d. 1. juli 2017.