Udgivelse: De fyrre hadith

9. april 2017

[Best_Wordpress_Gallery id=”4″ gal_title=”De fyrre hadith”]

Imam al-Nawawis samling af De fyrre hadith er en særdeles berømt og tidløs samling af beretninger fra Profeten Muhammad ﷺ, som beskriver en lang række af islams essentielle og karakteristiske træk. Forfatteren, Imam al-Nawawi, var en af sin tids største muslimske lærde og ophavsmand til en lang række meget berømte og værdsatte islamiske værker fra den klassiske periode.

IslamAkademiets udgivelse er delt op i to dele: Første del er en introduktion til hadith, skrevet af oversætteren, som foruden at give et indblik i den muslimske opfattelse af hadith-litteraturen og hadith-videnskaben, også behandler en lang række problemstillinger og spørgsmål i forhold til hadith-videnskabens relevans, pålidelighed og anvendelse.

Udgivelsens anden del omfatter den arabiske originaltekst sat op side om side med den danske oversættelse. Den arabiske tekst er blevet vokaliseret for at gøre det lettere at læse og minimere fejl ved oplæsning.

Oplysninger om udgivelsen

Titel: De fyrre hadith

Forfatter: Imam al-Nawawi; Imran bin Munir Husayn

Format: 245 x 175 x 17 mm

Sider: 206

Indbinding: Hardback

Udgivelse: November 2013

ISBN: 978-87-991891-3-7

Bestilling

Boghandlere og biblioteker kan indkøbe bogen via Boghandlerforeningens system eller, som private forbrugere, bestille bogen via IslamAkademiets webshop.

Udgivelsen kan også bestilles hos vores samarbejdspartnere Nasiha.dk, Zahra.dk samt øvrige danske boghandlere. Klik her for at se en liste.

Ingen kommentarer